Tel. +370 616 36839

Kaip ir kiekvienai jaunai šeimai, taip ir mūsų, pirmo kūdikio laukimas buvo neapsakomas džiaugsmas, palaima. Kūdikio atėjimo laukėme su didžiu džiaugsmu ir meile. Bet ta diena, deja, atėjo labai per anksti.

Man jau 10!

Print This Page

Lygiai prieš 10 metų, šiek tiek nustebinau mamytę ir tėvelį, gimdama kiek per anksti. Tėveliai net neįsivaizdavo koks kelias jų laukia. Buvo  žmonių, kurie rekomendavo mane kažkur ir kažkam palikti, sakydami, kad tėveliai labai jauni,  o aš esu kitokia. Bet aš nesu kitokia, na gal šiek tiek daugiau reikalaujanti dėmesio.

Ši diena ypatinga. Tad noriu padėkoti:

Tėveliams, kad jie neklausė žmonių “patarimų”, ir visus tuos 10 metų kiekvieną dieną manimi rūpinasi, kartais labiau nei savimi.

Seneliams, kurie be galo mane myli.

Klaipėdos “Medeinės” mokyklos ir Dienos centro “Kelias kartu”  kolektyvams už jų šilumą, rūpestį, atsidavimą.

Visiems, kurie man neabejingi.

LIEPA

Taip pat, pasinaudodama šia proga, noriu priminti, kad metinių pajamų deklaracijų terminas eina į pabaigą, o su juo ir 2% skyrimas paramai. Noriu pakviesti visus dar neskyrusius ar neapsisprendusius kam skirti 2%, juos skirti man, per asociaciją “Parama Liepai”. Taip pat kviečiu paraginti savo draugus ir artimuosius. Be to aš būsiu dėkinga ir už 1 % paramos.